Bruviks Eiendommer

Om Bruviks Eiendommer


Bruviks Eiendommer AS er et tradisjonsrikt selskap med fokus fremover.

 

I over 60 år har vi drevet utleie av næringslokaler og bolig, og med alderen kommer visdom; vi vet at fornyelse og utvikling er nøkkelen til suksess, og slik oppnår vi stadig vårt mål - å levere god kvalitet til fornuftig pris.

 

Vi har mer enn 170 boligobjekt i vår portefølje. Vi har som mål at det i alle våre boliger skal være trygt og godt å bo, enten man leier en leilighet, en hybel eller bor i et av våre bofellesskap. Vårt fokus på god drift og jevnlig vedlikehold sikrer at man som leietaker hos oss alltid møter god standard på det vi tilbyr, og sikkerhet og brannvern gjør at det skal være trygt å være leietaker hos oss.

 

I tillegg til bolig har vi også en rekke næringslokaler til ulike formål innen handel og kontor. Alle våre bygg er beliggende enten i sentrum eller på Danmarksplass, og her finner man leietakere som Peppes Pizza, Cutters, Rema 1000 og mange flere små og store leietakere.

 

Enten du er på jakt etter bolig eller lokaler til næringsformål er du velkommen til å se hva vi har å tilby. Mange har funnet seg til rette hos oss, og kanskje har vi også det du er på jakt etter?

 

Se gjennom våre ledige leiligheter og kontorarealer, eller les mer om alle våre objekter. Har du spørsmål finner du kanskje svar på det du lurer på her, ellers må du gjerne ta kontakt med oss!